Sivut

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Elämä muuton keskellä

Yksinäinen kaktus.Kuten kuvista näkyy, täällä ollaan ihan sikinsokin ja hujanhajan!

Työharjoittelu alkoi siis maanantaina, ja aika sekavaahan se on alussa kun kaikki on ihan uutta. Mutta eiköhän se siitä lähde käyntiin kun henkilökunta ja asukkaat tulevat tutuiksi :)

Tänään minulla oli vapaapäivä. Aamupäivästä juostiin Tarmon kanssa kaupungilla hoitelemassa asioita.
Kotiin palattuamme minulle iski aivan järkyttävä muuttovimma, joten ajattelin käyttää sitä hyväksi ja alkaa jo pakkailemaan kaapeista tavaroita laatikoihin.
Hyvähän se on aloittaa pakkaaminen jo hyvissä ajoin, sillä se ei ole kuin yksi hujaus kun muutto onkin sitten jo edessä. Ja kun minulla on nyt menossa tuo työharjoittelu(johon kuuluu ammattiosaamisen näyttö), ja sitten opinnäytetyön tekeminen ja Englannin kurssin tentti, niin tekemistä riittää jo aikalailla!

Sain siis pakattua lakanat, pyyhkeet, dvd:t, cd:t, pelit, lautasia, kahvikuppeja, laseja, haarukoita ja veitsiä, joulutarvikkeet, wc:n tarvikkeita ja muita sisustus hömpötyksiä (mm.tuikkukippoja ja ruukkuja jne)
Jouduin puolessa välissä lähtemään isäni luo hakemaan lisää muuttolaatikoita kun omamme loppuivat kesken. :D Olen luonteeltani sellainen, että jos jotain saan päähäni ja haluan sen tehdä, niin sen myös teen ja loppuun asti. Oli todella vaikeaa olla pakkaamatta sellaisia tavaroita, joita vielä tarvitsemme. Teki mieli vain laittaa kaikki laatikoihin. Oli kauheaa lopettaa pakkaaminen ns.kesken!
Yhteensä sain siis pakattua 11 lihalaatikkoa, 3 jätesäkkiä & ison Ikean säkin.
Kaikki pakkaaminen on aina eteenpäin!

Nyt on niin hyvä olo kun on saanut oikeasti jotain aikaiseksikin!

En malta odottaa, että ensi viikon maanantaina saamme uuden asunnon avaimet, pääsemme sinne siivoamaan ja viemään pakkaamani laatikot.

Nyt alan nauttimaan ilta kaffesta ja rentoutumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti