Sivut

keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Lovely day


Tänään nukuttiin ukkokullan kanssa 10 asti ja aamutouhujen jälkeen aloin hiljalleen laittamaan itseäni. Lähdin siskoni kanssa kaupungille, tähtäsimme H&M:ään (halusin päästä tuhlailemaan lahjakorttiani). H&M:stä löytyi aivan ihanat värikkäät shortsit, t-paita (siskoni osti samanlaisen, niin nyt on typyköillä veneilyasut!), kaksi yövaatesettiä (sis.paidan ja housut), nutturadonitsin, hiuskoristekukkia ja sukkia.Ihana Minni&Mikki yöasu(johon kuuluu myös housut), mutta asun ostin vain tuon ihanan  hellyyttävän paidan vuoksi ;

Tässä kuva "veneilyasusta" ;
H&M:n jälkeen suuntasimme limuille torille ihanan aurinkoiseen säähän istuskelemaan.
Kävimme myös ruokaostoksilla, jonkä jälkeen minun oli pakko rientää kotiin käyttämään Rocky ulkona ja suunnattava ystäväni luokse Mary Kay kutsuille (ihonhoitotuotteita).
Ensimmäisenä kuuntelimme tietoa Mary Kaysta ja sen jälkeen puhdistimme, kuorimme ja rasvasimme kädet. Puhdistettiin kuorittiin ja rasvattiin myös kasvot. Huulet saivat myös oman kuorintansa sekä rasvauksensa. Kokeilimme ja etsimme jokaiselle omansävyiset meikkivoiteet. Ah, tuotteet olivat niin ihania! Pienikin määrä oli todella riittoisa, sekä tuotteet tuoksuivat hyville ja oli helppoja käyttää.
Kahvittelimme hemmotteluhetken jälkeen, ja jokainen meistä sai tehdä vuorollaan tilauksen. Noh, pakkohan sitä oli itsekkin tilata. Tykästyin ensi kokeilulla kasvojenpuhdistusaineeseen, rasvaan sekä meikkivoiteeseen, jotka sitten tilasin myös itselleni.
Tietoa Mary Kaysta TÄÄLLÄ

Joka matka tänään tuli liikuttua polkupyörällä. Mary Kay kutsuille meno ja paluu matkasta yhteensä kilometrejä kertyi n.5,8km

Oijoi, ihana vapaapäivä, huomista vapaata odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti