Sivut

torstai 13. helmikuuta 2014

Uusi koti!. . Eli eli . .
Kävin maanantaina siskoni kanssa asuntoesittelyssä katsomassa 72,5 neliöistä kolmiota jossa vuokra on 490€/kk + vesimaksu 25€/kk/hlö. Eli TODELLA edullinen!
Asunto oli ihan peruskuntoinen. Siellä oli kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, VAATEHUONE, wc ja lasitettu parveke. Siellä oli muovilattiat (koiran kannalta todella hyvä, sillä Rocky ei nykyisessä asunnossamme uskalla kunnolla kävellä liukkaan laminaatin takia.) Asunto on 5.kerroksessa, onneksi on hissitalo (koiran vuoksi)

Asuntoa oli katsomassa toinenkin porukka, nuori pari jolla oli pieni lapsi. He olivat kyselleet asunnosta ensin, ja he asuivat jo ennestään samassa talossa, mutta halusivat vaihtaa asunnon isompaan. Heillä olisi tullut olemaan sama vuokranantaja, sekä he olisivat päässeet muuttamaan saman tien.
Tottakai asunto oli ensisijaisesti menossa heille.. petyin aikalailla. Peli oli menetetty!

Tänään aamupäivällä asuntoesittelijä soitti minulle ja sanoi, että toinen porukka oli löytänyt toisen asunnon. Hän kysyi "Olisitteko te halukkaita muuttamaan tähän?" . Ei montaa kertaa tarvinnut miettiä ja sanoin innokkaasti KYLLÄ! Hypin melkein ilosta! En voinut kuvitella sitä todeksi. Ihana uutinen kyllä.

Muutamme siis 1.4 uuteen kotiin.

Pienempi makuuhuone


Olohuone & parvekeWc & suihkuEteinen. Ensimmäinen ovi vasemmalla on isompaan makuuhuoneeseen, naulakon jälkeen tulee pienempi makuuhuone. Selkäni taakse jäi keittiö sekä olohuone. Oikealle jää wc sekä vaatehuone.

Vaatehuone. (Isomman makuuhuoneen vastapäätä)
Vasemmalla on tankoja vaatteille.
Isompi makuuhuone.
Vasemmalla kaappitilaa.
Isomman makuuhuoneen kaapit ja syvennös.


Voihan se olla alussa hankalaa totutella asua viidennessä kerroksessa, kerrostalossa. Kun nykyään asumme maan tasalla rivitalossa.
Mutta halusimme asunnon lähempää kaupunkia, sillä emme omista omaa autoa, joten kaupassa käyminen on aikamoinen ongelma.

Uudelta kodilta on lyhyt matka melkeinpä joka paikkaan.


Niinhän se menee, että odottavan aika on pitkä! BLÄÄH . .

2 kommenttia: