Sivut

perjantai 28. helmikuuta 2014

Vilinää, vilskettä

* Huokaus *
Tervetuloa hiihtoloma !!

Tänään oli "viimeinen" koulupäivä. Seuraavan kerran palaan koulunpenkille vasta toukokuussa. Kieltämättä ikävä tulee kouluun. Tai lähinnä luokkakavereita. Sain paljon ihania uusia tuttavuuksia, sekä ystäviä. Koulussa olemme kumminkin tekemisissä toistemme kanssa päivittäin, niin nyt tuntuu kauhealle se ajatus, että emme näe kuin vasta toukokuun lopussa. Harmittaa se tieto siitä, että todella monien koulukavereiden yhteys loppuu samalla kun koulukin loppuu. Se on surullista. Toivotaan että näin ei tapahtuisi !

Tänään koulussa sain hoidettua paljon asioitani eteenpäin.
Kotiin tultuani sain ihan ihmeellisen siivousvimman ! Tuli imuroitua koko kämppä, hoidettua tiskit, ja siinä sivussa tuli tehtyä ruokaa, pestyä kaksi koneellista pyykkiä ja WC, vaihdettua lakanat... ja sit illan olen istunut nenä kiinni tietokoneessa tehtävien vuoksi.

Yllämainittujen stressien päälle rahahuoletkin stressaa ja se tuleva muutto..
Mutta pitää yrittää etsiä ne pienetkin positiiviset asiat tuolta seasta jostakin.

Nyt lomailen, ja yritän selvitä rästissä olevista tehtävistä.
Hiihtoloma tulee aloitettua yhdessä ololla. Huomenna menemme juhlimaan mummoni syntymäpäiviä + tarkoituksena olisi käydä siskoni kanssa kuntosalilla sekä uimassa joku päivä + nähdä ystäviä, ulkoilla Rockyn kanssa ja antaa aikaa miehenköriläälleni.

Asioiden on tapana järjestyä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti