Sivut

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Ensimmäinen tatuointini


Olin jo yli vuoden suunnitellut mielessäni mieleistäni tatuointia. Etsin paljon kuvia, ja piirtelin paperille erilaisia versioita tatuoinnista.

Rakastan olla luonnossa sekä olen vaippaikäisestä asti veneillyt, joten halusin ikuistaa iholleni jotenkin tämän tärkeän elämäntavan.
Mietin pitkään, kuinka voisin ikuistaa veneilyn iholleni.. Lopullisen  idean sain meidän "liikkuvan kodin" (veneen) ruorista. Veneemme on nimetty minun ja siskoni mukaan, Ms.Mirenna
Veneily on itselleni erittäin rakasta. Lapsesta asti kun veneilyä on harrastanut, niin on siitä tullut osa elämääni, yksi elämäntapa.
Mietin mitä voisin lisätä ruoriin. Mieleeni veneilystä tuli heti lokit ja niiden "rääkyminen". Aina kun veneillessä olemme kalastaneet, niin lokit tulevat heti kytikselle. Päätin siis lisätä tatuointiin jotenkin lokinsulkia.

Ihmisille, jotka eivät ole kokeneet veneilyä, on asia todella vaikeaa selittää.. Mutta pääasia on, että tatuointi on minun mieleiseni ja minulle tärkeä.


Tässä nopea luonnostelu suhru tatuoinnista:

Valmistumiseni koulusta lähestyi ja kerroin siskolleni tatuointikuumeestani sekä tatuointi ideasta.
Monenmonta kuvaa tuli lähetettyä siskolleni. Googlesta löysin tietynlaisen kuvan jonka jälkeen tiesin heti minkälainen tatuointi tulee olemaan ja mihin sen tulee.
Piirros muuttui päivä päivältä enemmän oman näköisekseen.
En halua ottaa tatuointia vain "kun se on hieno". Haluan, että se merkitsee jotain.

Siskoni suositteli minulle Terry Clarkia tatuoimaan. (siskollani on kolme hänen tekemää tatuointia)
Joten siskoni tilasi minulle Terrylle tatuointi ajan ( El Ninoon). Ensimmäiseksi tatuoinnista Terry teki ruorin.
Ensimmäisen tatuoinnin ottaminen jännitti, mutta en paljoa kerennyt edes ajatella, että tatuointiaika lähestyy ..kunnes se oikeasti koitti!

Alussa tatuoinnin teko ei tuntunut missään.
..Kun ruorin ääriviivat oli tehty, alkoi tuntumaan jo aikamoista kipua ja olin jo tauon tarpeessa..
Tauon jälkeen Terry aloitti värittämään ruoria ja ai jumalauta, että sattui!
Loppuajasta en enää kertakaikkiaan osannut olla rentona. Olin aivan jäykkänä, käteni olivat kylmän hikiset ja tärisin. Odotin kokoajan milloin tatuoinnin teko loppuu. Tuntui etten kohta enää kestä kipua!

Tässä kuva ruorista:Kun näin ylläolevan kuvan, niin kyllähän siinä meinasi silmäkulma kostua. En todellakaan osannut aavistaakkaan, että tatuoinnista tulisi noin oikean näköinen. Juuri sellainen kuin sen halusin olevan. Ihanaa!

Sovimme uuden tatuointi ajan, jotta sulat saataisiin valmiiksi.

Sulkien tekeminen ei sattunut läheskään niin paljoa kuin ruorin tekeminen (paitsi lukuunottamatta muutamaa kohtaa!)
Yhden sulan tekoon meni noin puoli tuntia.
 Tässä kuva valmiista tatuoinnista:

Se on ihana, mahtava, juuri sellainen kuin halusinkin sen olevan.
Ihanaa!

..tästä se alkaa..

Kertokaa teidän tatuointikokemuksia. Mm. Alkoiko teillä se kuuluisa "tatuointikuume" ensimmäisen tatuoinnin ottamisen jälkeen?

Iso kiitos tatuoinnista menee Terrylle ja siskolleni. <3

Paras valmistujaislahjani!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! :) tykkään itsekkin tästä todella paljon. Tekijä osasi hommansa. :)

   Poista
 2. Ole hyvä rakas pikkuiseni! Terry on mahtava taiteilija ja loihtii juuri sellaisen kuvan, kun itse haluaa. Ruorista tuli täysin samanlainen kuin valokuvassa eli kuin meidän venneemme ruori. Kuva on täynnä muistoja. <3

  VastaaPoista
 3. Olen aina rinnastanut tatuoinnin ottamisen kipua kulmakarvojen nyppimiseen, joka vaan kestää pidempään. Kyllä sen kestää.
  Tosiaan minulla on kolme Terryn tekemää kuvaa. Jalasssa on lempikukkani Gerbera, yläselässä on perheen koiramme Lillin tassujen jäljet (Lillistä on kuvia paljon täällä blogissa) ja käsivarressa on luolamaalaus poro (sukumme on Lappi ja rakastan Lapin luontoa).

  VastaaPoista