Sivut

torstai 14. elokuuta 2014

Samat uudet hiukset


Huijui, onpas aika vierähtänyt viime postauksesta! Pahoittelut! On ollut taas kaikenlaista menoa ja meininkiä moneen eri suuntaan. + työpäivien jälkeen olen yleensä niin uuvuksissa, etten  vain yksinkertaisesti jaksa keskittyä tietokoneella postauksien tekoon..
..viime postauksessa kerroinkin jo tulevien postauksien aiheita ja ensimmäisenä ideana oli kertoa uudesta hiusmallistani.

Monenmonet hiustenvärjäilyt, saatikka hiusten vaalentamiset sai hiukseni aikalailla huonoon kuntoon! Latvani olivat kuin purukumia vaikka kuinka niitä hoidin.
Huonojen latvojeni vuoksi hiukseni katkeilivat, joten hiukset eivät kasvaneet pituutta enää. Olen aina halunnut pitkät hiukset, joten päätin tehdä asialle jotain että saan hiukseni kasvamaan jälleen.
Otin yhteyttä kaveriini (parturi-kampaajaan) ja hän taiteili minulle ns.uudet hiukset. - Kiitos!


Tässä kuvia uudesta hiusmallista;


Entinen hiusmallini;Tässä kuvassa huomaa hyvin purukumilatvat..

Onhan tämä jokapäivä aikamoista totuttelua uuteen hiusmalliin. Ikävä on kova tuttua&turvallista pitkää tukkaa.. :/ Kieltämättä itsetunnolle oli aikamoinen pamaus leikkuuttaa hiukset noinkin lyhyiksi! En tunne oloani uudessa hiusmallissa vieläkään omaksi.
Tämän kesän kuumilla keleillä uusi hiusmalli oli joo hyvä, sillä niska sai ilmaa paljon paremmin!
Mutta.. Suoraansanottuna tällähetkellä oloni vaan ei ole kaunis..
Toivon vain todella, että hiukseni kasvaisivat nyt hyväkuntoisina ja villeinä takaisin + vielä enemmänkin!

Mielipiteitä entisestä ja uudesta hiusmallistani? Onko sinulla ollut joskus samanlaisia tuntemuksia uudessa hiusmallissa?

Ps. vaalennusaineet saava nyt jäädä kaupan hyllylle jollekkin muulle! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti